Expo Houten

OV Expo Congres 2020

De afgelopen maanden stonden vooral in het teken van de coronacrisis en alle uitdagingen die dit op de korte termijn met zich meebracht. Maar het wordt tijd om ook weer naar de lange termijn te kijken, want deze crisis is slechts een van de vele uitdagingen die de sector voor z’n kiezen krijgt. Vooruitkijken en van elkaar leren doen we tijdens het OV Expo Congres 2020.

Thema’s

Het congres vindt plaats in de middag, van 12:30 tot 17:00. We trappen af met een netwerklunch. Tijdens het congres worden twee actuele thema’s behandeld door verschillende toonaangevende sprekers.

Talkshowsetting

Beide thema’s, die we behandelen in de middag, vliegen we aan vanuit een talkshowsetting: met scherpe interviews, rondetafeldiscussies, pitches en korte reportages. Zo is de dag niet alleen interessant voor de deelnemer ter plaatse, maar ook voor wie thuis meekijkt.

Registreren

Sprekers sessie 1

Sprekers sessie 2

Registreren

Op het OV Expo Congres op 8 oktober in Expo Houten is bovendien veel tijd voor onderlinge gesprekken en ontmoetingen. Zo kunt u meteen het geleerde in de praktijk brengen en partners zoeken om concrete stappen te zetten.

Raad van Advies

Alex Mink
Beleidsadviseur bij vereniging Gemeentelijk Netwerk voor Mobiliteit & Infrastructuur
Vincent Wever
Adviseur Duurzame Mobiliteit bij Goudappel Coffeng
Inge Jacobs
Redacteur VerkeersNet

Registreren

Congressponsor