Expo Houten

OV Expo Congres 2020

De afgelopen maanden stonden vooral in het teken van de coronacrisis en alle uitdagingen die dit op de korte termijn met zich meebracht. Maar het wordt tijd om ook weer naar de lange termijn te kijken. Dit wordt gedaan op het OV Expo Congres 2020.

Thema’s

Tijdens dit congres worden twee actuele thema’s behandeld door verschillende toonaangevende sprekers. Tijdens het eerste deel van het congres geven experts hun mening over de wijze waarop de OV-sector reizigers weer voor zich kunnen winnen in de nasleep van de coronacrisis. Reizigers geven aan het OV door de crisis minder te gaan vertrouwen. Hoe kan dit tij worden gekeerd?

In het tweede deel wordt doorgegaan op het thema ‘maatwerk op het platteland’. Als ook in 2021 de coronacrisis blijft doorsudderen, lopen dunne lijnen nog meer risico dan in de afgelopen jaren. Nu lijkt het moment dus aangebroken om alternatieven te zoeken. Welke mogelijkheden bestaan er? Zijn er kansen voor een combinatie tussen wmo-vervoer en OV en welke drempels bestaan er nog?

Registreren

Op het OV Expo Congres op 8 oktober in Expo Houten is bovendien veel tijd voor onderlinge gesprekken en ontmoetingen. Zo kunt u meteen het geleerde in de praktijk brengen en partners zoeken om concrete stappen te zetten.