‘Coronaproof interieurtextiel is norm van de toekomst’

Iedereen wordt op veel vlakken nog steeds geconfronteerd met de gevolgen van de pandemie. In het openbaar vervoer wil Buvetex met een coronaproof stoffering bijdragen aan een oplossing. De zogeheten Bioguard-stoffen bestrijden 99,9 procent van het ongewenste DNA, virussen en bacteriën.

Het interieurtextiel is ideaal voor complete stoffering bij bussen in het openbaar vervoer en privé busvervoer en wordt door Buvetex gezien als de norm van de toekomst. “Onze coating doodt alle ongewenste kiemen binnen 10 minuten na contacttijd. De actieve ingrediënten van Bioguard hechten zich aan hun membranen en genereren een elektrostatische aantrekkingskracht. Dit ionisatieproces deactiveert de ziekteverwekkers, omdat hun DNA door het membraan wordt verdrongen en vernietigd.”

Tientallen jaren ervaring
Buvetex specialiseert zich al meer dan 40 jaar in ontwikkeling van en handel in een compleet assortiment van bekledings- en afwerkingsmaterialen voor het interieur van touringcars en bussen. De producten van het bedrijf zijn vervaardigd uit het meest hoogwaardige leder, kunstleder, microleder en stoffen (zowel polyester als polyester-wol combinaties), en dit in een zeer breed kleurengamma.

Ook aan het design is gedacht, want zelfs de allerbeste stoffen en materialen kunnen niet zonder een goed design. Daarom heeft Buvetex een exclusieve samenwerking gesloten met KesselsGranger DesignWorks, een ontwerpstudio die zijn sporen heeft verdiend in de bus- en jachtbouw en hiervoor meerdere awards in de wacht heeft gesleept. Samen met deze partner levert het bedrijf maatwerk, dat compleet voldoet aan de gewenste uitstraling van ieder project.

Maak op donderdag 16 september in Expo Houten kennis met de Buvetex bekledings- en interieurmaterialen. Buvetex is op OV Expo ’21 te vinden op stand 5.105. Meld je hier aan voor de vakbeurs.

Buvetex

morenews

OV Innovatieprijs: Slim algoritme van Lynxx voorspelt en voorkomt storingen

Iedereen maakt het weleens mee. Onderweg naar het station zien dat je trein op het laatste moment uitvalt door een wisselstoring. In de toekomst zou dit een stuk minder voorkomen, als het aan data-science bedrijf Lynxx ligt. Met slimme zelflerende algoritmes kunnen heel veel storingen voorspeld worden. Dit bespaart niet alleen veel ongemak voor de reiziger, maar… Lees verder ›

OV Innovatieprijs: Flexibel OV boeken in 9292-app met HaltetaxiRRReis

De flexibilisering van het openbaar vervoer neemt de komende jaren toe. Dunne provinciale lijnen zullen minder vaak rijden of helemaal verdwijnen. Precies op die ontwikkeling speelt Qarin in met de innovatie HaltetaxiRRReis, die in opdracht van de provincie Gelderland is ontwikkeld. Met deze vernieuwing is Qarin samen met 9292 genomineerd voor de OV Innovatieprijs die wordt… Lees verder ›

OV Innovatieprijs: Zeeland Voordeel is het eerste abonnement dat meedenkt met de reiziger

Veel OV-abonnementen stammen nog uit de tijd van de strippenkaart. Volledig achterhaald, volgens Paul Engelbert van Transdev. Zeeland Voordeel is een abonnementsvorm die automatisch korting doorberekent op basis van het reisgedrag. Deze innovatie is genomineerd voor de OV Innovatieprijs die wordt uitgereikt op de OV Expo ’22 op 6 oktober in Houten. Bekijk de andere genomineerden en… Lees verder ›