Expo Houten

‘Coronaproof interieurtextiel is norm van de toekomst’

Iedereen wordt op veel vlakken nog steeds geconfronteerd met de gevolgen van de pandemie. In het openbaar vervoer wil Buvetex met een coronaproof stoffering bijdragen aan een oplossing. De zogeheten Bioguard-stoffen bestrijden 99,9 procent van het ongewenste DNA, virussen en bacteriën.

Het interieurtextiel is ideaal voor complete stoffering bij bussen in het openbaar vervoer en privé busvervoer en wordt door Buvetex gezien als de norm van de toekomst. “Onze coating doodt alle ongewenste kiemen binnen 10 minuten na contacttijd. De actieve ingrediënten van Bioguard hechten zich aan hun membranen en genereren een elektrostatische aantrekkingskracht. Dit ionisatieproces deactiveert de ziekteverwekkers, omdat hun DNA door het membraan wordt verdrongen en vernietigd.”

Tientallen jaren ervaring
Buvetex specialiseert zich al meer dan 40 jaar in ontwikkeling van en handel in een compleet assortiment van bekledings- en afwerkingsmaterialen voor het interieur van touringcars en bussen. De producten van het bedrijf zijn vervaardigd uit het meest hoogwaardige leder, kunstleder, microleder en stoffen (zowel polyester als polyester-wol combinaties), en dit in een zeer breed kleurengamma.

Ook aan het design is gedacht, want zelfs de allerbeste stoffen en materialen kunnen niet zonder een goed design. Daarom heeft Buvetex een exclusieve samenwerking gesloten met KesselsGranger DesignWorks, een ontwerpstudio die zijn sporen heeft verdiend in de bus- en jachtbouw en hiervoor meerdere awards in de wacht heeft gesleept. Samen met deze partner levert het bedrijf maatwerk, dat compleet voldoet aan de gewenste uitstraling van ieder project.

Maak op donderdag 16 september in Expo Houten kennis met de Buvetex bekledings- en interieurmaterialen. Buvetex is op OV Expo ’21 te vinden op stand 5.105. Meld je hier aan voor de vakbeurs.

Buvetex

Meer nieuws

‘Deur-tot-deurreis is een mooie term, maar moet nu concreet worden’

Een spoorvervoerder die met zijn tijd meegaat, denkt niet alleen in treinen. De reiziger van nu en straks wil reizen op de manier die op dat moment het beste uitkomt. NS beweegt zich daarom van een treinbedrijf naar een breder mobiliteitsbedrijf, maar wat houdt dat precies in? De spoorvervoerder zette de transitie twee jaar geleden… Lees verder ›

Naar een veiliger OV met innovatie beveiligingsoplossingen

Cameratoezicht biedt een oplossing voor tal van veiligheidsvraagstukken in het OV – van nieuwe uitdagingen door de transitie naar zero emissie tot het voorkomen van vandalisme. Hikvision Benelux toont op OV Expo ’21 als fabrikant van innovatieve beveiligingsoplossingen, onder andere systemen voor on-board cameratoezicht voor de verschillende modaliteiten in de OV-sector. Als member van ITxPT… Lees verder ›

Louwman Group toont zero emissiebussen CaetanoBus op OV Expo ’21

Louwman Group maakte onlangs bekend zich voor het eerst op de OV-markt te gaan begeven. Op OV Expo ’21 toont de importeur zowel de e.City Gold als H2.City Gold, de batterij-elektrische en waterstof-elektrische stadsbussen van CaetanoBus. Het op de Nederlandse markt brengen van deze voertuigen is het eerste tastbare gevolg van de samenwerking met de… Lees verder ›