Nieuwe vestiging Dubbeldam voor schadeherstel elektrisch OV

Elektrische bussen in het openbaar vervoer zijn steeds meer de norm. De verschuiving naar deze voertuigen is dan ook goed zichtbaar op de weg en dat betekent automatisch ook meer vraag naar schadeherstel. De vestigingen van Dubbeldam zijn volledig ingericht op onder meer schadeherstel voor het elektrisch openbaar vervoer.

Sinds juli gebeurt dat ook in een nieuwe vestiging in Amstelveen. Een strategische locatie, omdat Amsterdam volgens Dubbeldam voorloper is in het zoveel mogelijk CO2-neutraal rijden bij the last mile, de laatste kilometers richting eindbestemming. De werkplaatsen voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en de vakmensen zijn opgeleid om de elektrische bussen veilig en deskundig te herstellen.

Tijdens de OV Expo 2020 in Houten op donderdag 8 oktober staat Dubbeldam met haar stand op de beurs om te laten zien wat zij doet voor het OV. Deze beurs is dé ontmoetingsplek, marktplaats en het kenniscentrum voor professionals in het openbaar vervoer en de touringcarsector. Aanmelden voor de vakbeurs kan via de registratiepagina.

Harry Cornegé, vestigingsmanager en verantwoordelijk voor vestigingen Amstelveen en Schelluinen: “Met ruim 50 jaar ervaring loopt Dubbeldam voorop als het gaat om kwaliteit, vakkennis en expertise binnen schadeherstel en carrosserie voor bussen, trucks en zwaar werkmaterieel. Onze mensen verstaan hun vak en geen uitdaging is ons te gek. Dit maakt Dubbeldam anders dan de rest.”

morenews

OV Innovatieprijs: Slim algoritme van Lynxx voorspelt en voorkomt storingen

Iedereen maakt het weleens mee. Onderweg naar het station zien dat je trein op het laatste moment uitvalt door een wisselstoring. In de toekomst zou dit een stuk minder voorkomen, als het aan data-science bedrijf Lynxx ligt. Met slimme zelflerende algoritmes kunnen heel veel storingen voorspeld worden. Dit bespaart niet alleen veel ongemak voor de reiziger, maar… Lees verder ›

OV Innovatieprijs: Flexibel OV boeken in 9292-app met HaltetaxiRRReis

De flexibilisering van het openbaar vervoer neemt de komende jaren toe. Dunne provinciale lijnen zullen minder vaak rijden of helemaal verdwijnen. Precies op die ontwikkeling speelt Qarin in met de innovatie HaltetaxiRRReis, die in opdracht van de provincie Gelderland is ontwikkeld. Met deze vernieuwing is Qarin samen met 9292 genomineerd voor de OV Innovatieprijs die wordt… Lees verder ›

OV Innovatieprijs: Zeeland Voordeel is het eerste abonnement dat meedenkt met de reiziger

Veel OV-abonnementen stammen nog uit de tijd van de strippenkaart. Volledig achterhaald, volgens Paul Engelbert van Transdev. Zeeland Voordeel is een abonnementsvorm die automatisch korting doorberekent op basis van het reisgedrag. Deze innovatie is genomineerd voor de OV Innovatieprijs die wordt uitgereikt op de OV Expo ’22 op 6 oktober in Houten. Bekijk de andere genomineerden en… Lees verder ›