Nieuwe vestiging Dubbeldam voor schadeherstel elektrisch OV

Elektrische bussen in het openbaar vervoer zijn steeds meer de norm. De verschuiving naar deze voertuigen is dan ook goed zichtbaar op de weg en dat betekent automatisch ook meer vraag naar schadeherstel. De vestigingen van Dubbeldam zijn volledig ingericht op onder meer schadeherstel voor het elektrisch openbaar vervoer.

Sinds juli gebeurt dat ook in een nieuwe vestiging in Amstelveen. Een strategische locatie, omdat Amsterdam volgens Dubbeldam voorloper is in het zoveel mogelijk CO2-neutraal rijden bij the last mile, de laatste kilometers richting eindbestemming. De werkplaatsen voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en de vakmensen zijn opgeleid om de elektrische bussen veilig en deskundig te herstellen.

Tijdens de OV Expo 2020 in Houten op donderdag 8 oktober staat Dubbeldam met haar stand op de beurs om te laten zien wat zij doet voor het OV. Deze beurs is dé ontmoetingsplek, marktplaats en het kenniscentrum voor professionals in het openbaar vervoer en de touringcarsector. Aanmelden voor de vakbeurs kan via de registratiepagina.

Harry Cornegé, vestigingsmanager en verantwoordelijk voor vestigingen Amstelveen en Schelluinen: “Met ruim 50 jaar ervaring loopt Dubbeldam voorop als het gaat om kwaliteit, vakkennis en expertise binnen schadeherstel en carrosserie voor bussen, trucks en zwaar werkmaterieel. Onze mensen verstaan hun vak en geen uitdaging is ons te gek. Dit maakt Dubbeldam anders dan de rest.”

Meer nieuws

‘OV-sector kijkt te weinig naar vervoersarmoede’

Er blijven allerlei kansen liggen om vervoersarmoede op te lossen omdat er te weinig wordt gedaan met data. Dat bepleit Anne van der Veen van adviesbureau Over Morgen. Zo zorgt het strekken van OV-lijnen wel voor een efficiëntere exploitatie en zijn sommige reizigers blij met de kortere reistijd, maar wordt andere burgers de toegang tot… Lees verder ›

Minder zorgen over onderhoud en service bestuurdersstoel dankzij speciale app

Bestuurdersstoelen binnen het OV moeten periodiek onderhouden worden om de conditie van de stoelen te waarborgen en daarmee stilstand van materieel en zitklachten te voorkomen. Dit is zelfs vastgelegd in de CAO. Om vervoerders nog meer te ontzorgen en nog beter en efficiëntere service te kunnen bieden, heeft EBLO de Fleet Maintenance App ontwikkeld. De… Lees verder ›

‘Coronaproof interieurtextiel is norm van de toekomst’

Iedereen wordt op veel vlakken nog steeds geconfronteerd met de gevolgen van de pandemie. In het openbaar vervoer wil Buvetex met een coronaproof stoffering bijdragen aan een oplossing. De zogeheten Bioguard-stoffen bestrijden 99,9 procent van het ongewenste DNA, virussen en bacteriën. Het interieurtextiel is ideaal voor complete stoffering bij bussen in het openbaar vervoer en… Lees verder ›