Expo Houten

Nieuwe vestiging Dubbeldam voor schadeherstel elektrisch OV

Elektrische bussen in het openbaar vervoer zijn steeds meer de norm. De verschuiving naar deze voertuigen is dan ook goed zichtbaar op de weg en dat betekent automatisch ook meer vraag naar schadeherstel. De vestigingen van Dubbeldam zijn volledig ingericht op onder meer schadeherstel voor het elektrisch openbaar vervoer.

Sinds juli gebeurt dat ook in een nieuwe vestiging in Amstelveen. Een strategische locatie, omdat Amsterdam volgens Dubbeldam voorloper is in het zoveel mogelijk CO2-neutraal rijden bij the last mile, de laatste kilometers richting eindbestemming. De werkplaatsen voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en de vakmensen zijn opgeleid om de elektrische bussen veilig en deskundig te herstellen.

Tijdens de OV Expo 2020 in Houten op donderdag 8 oktober staat Dubbeldam met haar stand op de beurs om te laten zien wat zij doet voor het OV. Deze beurs is dé ontmoetingsplek, marktplaats en het kenniscentrum voor professionals in het openbaar vervoer en de touringcarsector. Aanmelden voor de vakbeurs kan via de registratiepagina.

Harry Cornegé, vestigingsmanager en verantwoordelijk voor vestigingen Amstelveen en Schelluinen: “Met ruim 50 jaar ervaring loopt Dubbeldam voorop als het gaat om kwaliteit, vakkennis en expertise binnen schadeherstel en carrosserie voor bussen, trucks en zwaar werkmaterieel. Onze mensen verstaan hun vak en geen uitdaging is ons te gek. Dit maakt Dubbeldam anders dan de rest.”

Meer nieuws

Terugblik: dit was het OV Expo Congres 2020

De coronacrisis betekent niet het einde van het openbaar vervoer, dat inmiddels veel meer omvat dan een voertuig op een vaste lijn. Er was voldoende gespreksstof tijdens het OV Expo Congres 2020. De OV-sector bevindt zich weliswaar in een periode vol uitdagingen, maar die biedt zeker ook perspectief. Een verslag van de hoogtepunten uit de… Lees verder ›

‘OV-sector kan door veranderd reisgedrag beter uit de crisis komen’

Massaal thuiswerken is inmiddels weer de norm, maar in de weken daarvoor gingen mensen weer vaker naar kantoor. Desondanks bleef het relatief rustig in het openbaar vervoer. Dat leverde waardevolle informatie op die kan worden gebruikt om de voormalige OV-reiziger in de toekomst weer terug te winnen. Hierover vertelt Vincent Wever van mobiliteitsadviesbureau Goudappel Coffeng… Lees verder ›

Nog minder dan een week tot het OV Expo Congres 2020

Over minder dan een week vindt het online OV Expo Congres 2020 plaats. Vanuit alle relevante kanten gaan sprekers op donderdagmiddag 8 oktober in gesprek over de toekomst van het openbaar vervoer. De coronacrisis biedt namelijk mogelijkheden om het systeem te verbeteren. Maar hoe kan het OV weer aantrekkelijk worden gemaakt? En hoe blijven regio… Lees verder ›