Expo Houten

Alphatron Security Automotive voor camerabewaking in OV-voertuigen

automotive-assAlphatron heeft de afgelopen jaren een sterk concept ontwikkeld voor camerabewaking in voertuigen waarbij strenge eisen gesteld worden aan kwaliteit en betrouwbaarheid i.v.m. schokken en trillingen. Vandaar het Automotive CCTV-systeem.

In nauwe samenwerking met HIKVISION beschikken we nu over een volledig pakket analoge- en netwerkrecorders specifiek voor mobiele toepassingen. De samenwerking tussen HIKVISION en Alphatron staat garant voor maatwerkoplossingen in bussen, trams, treinen, metro’s, taxi’s en alle andere voertuigen die voorzien moeten worden van camera’s.

Op de beurs BusVision zullen wij zowel de bestaande systemen als de nieuwste innovaties op gebied van mobiele camerasystemen op en in de voertuigen laten zien. 

Deze mobiele CCTV recorders voldoen aan de strenge eisen en kunnen uitgerust worden met zeer betrouwbare SSD-technologie. Ook beschikken de Mobile DVR’s over een ingebouwde GPS module en kunnen ze optioneel voorzien worden van een WiFi module en een 3G (4G) module.

Alphatron heeft de afgelopen 9 jaar veel ervaring opgedaan met mobiele camerasystemen en kan als specialist zijn kennis en ervaring beschikbaar stellen om te komen tot een succesvolle implementatie.

Alphatron heeft ook een managementsysteem ontwikkeld voor het beheer van camerasystemen in voertuigen op afstand. Hierdoor is het mogelijk om alarmmeldingen centraal te genereren en te zorgen voor een snelle opvolging. Ook kan het systeem zorg dragen voor beheer op afstand.

Meer nieuws

Call for Papers: denk mee met het OV Expo Congres ’21

Een verplaatsing beperkt zich allang niet meer van halte naar halte. Deze ontwikkeling van openbaar vervoer naar publieke mobiliteit is niet meer terug te draaien. Toch worden nog veel doelgroepen gemist. Hoe zorg je ervoor dat het OV voor iedereen toegankelijk is en aantrekkelijk wordt? Wie laten het OV nu eigenlijk links liggen en waarom?… Lees verder ›

OV Expo ’21 op 16 september in Expo Houten

OV Expo ’21 vindt plaats op donderdag 16 september in Expo Houten. Het wordt een actieve netwerkdag voor de openbaar vervoer- en touringcarsector met een vakbeurs, interessante workshops en het OV Expo Congres. OV Expo ’21 wordt georganiseerd door vakblad OVPro.nl en is de opvolger van het tweejaarlijkse evenement BusVision. Tijdens de vorige editie in… Lees verder ›

Terugblik: dit was het OV Expo Congres 2020

De coronacrisis betekent niet het einde van het openbaar vervoer, dat inmiddels veel meer omvat dan een voertuig op een vaste lijn. Er was voldoende gespreksstof tijdens het OV Expo Congres 2020. De OV-sector bevindt zich weliswaar in een periode vol uitdagingen, maar die biedt zeker ook perspectief. Een verslag van de hoogtepunten uit de… Lees verder ›