Expo Houten

Alphatron Security Automotive voor camerabewaking in OV-voertuigen

automotive-assAlphatron heeft de afgelopen jaren een sterk concept ontwikkeld voor camerabewaking in voertuigen waarbij strenge eisen gesteld worden aan kwaliteit en betrouwbaarheid i.v.m. schokken en trillingen. Vandaar het Automotive CCTV-systeem.

In nauwe samenwerking met HIKVISION beschikken we nu over een volledig pakket analoge- en netwerkrecorders specifiek voor mobiele toepassingen. De samenwerking tussen HIKVISION en Alphatron staat garant voor maatwerkoplossingen in bussen, trams, treinen, metro’s, taxi’s en alle andere voertuigen die voorzien moeten worden van camera’s.

Op de beurs BusVision zullen wij zowel de bestaande systemen als de nieuwste innovaties op gebied van mobiele camerasystemen op en in de voertuigen laten zien. 

Deze mobiele CCTV recorders voldoen aan de strenge eisen en kunnen uitgerust worden met zeer betrouwbare SSD-technologie. Ook beschikken de Mobile DVR’s over een ingebouwde GPS module en kunnen ze optioneel voorzien worden van een WiFi module en een 3G (4G) module.

Alphatron heeft de afgelopen 9 jaar veel ervaring opgedaan met mobiele camerasystemen en kan als specialist zijn kennis en ervaring beschikbaar stellen om te komen tot een succesvolle implementatie.

Alphatron heeft ook een managementsysteem ontwikkeld voor het beheer van camerasystemen in voertuigen op afstand. Hierdoor is het mogelijk om alarmmeldingen centraal te genereren en te zorgen voor een snelle opvolging. Ook kan het systeem zorg dragen voor beheer op afstand.

Meer nieuws

Terugblik: dit was het OV Expo Congres 2020

De coronacrisis betekent niet het einde van het openbaar vervoer, dat inmiddels veel meer omvat dan een voertuig op een vaste lijn. Er was voldoende gespreksstof tijdens het OV Expo Congres 2020. De OV-sector bevindt zich weliswaar in een periode vol uitdagingen, maar die biedt zeker ook perspectief. Een verslag van de hoogtepunten uit de… Lees verder ›

‘OV-sector kan door veranderd reisgedrag beter uit de crisis komen’

Massaal thuiswerken is inmiddels weer de norm, maar in de weken daarvoor gingen mensen weer vaker naar kantoor. Desondanks bleef het relatief rustig in het openbaar vervoer. Dat leverde waardevolle informatie op die kan worden gebruikt om de voormalige OV-reiziger in de toekomst weer terug te winnen. Hierover vertelt Vincent Wever van mobiliteitsadviesbureau Goudappel Coffeng… Lees verder ›

Nog minder dan een week tot het OV Expo Congres 2020

Over minder dan een week vindt het online OV Expo Congres 2020 plaats. Vanuit alle relevante kanten gaan sprekers op donderdagmiddag 8 oktober in gesprek over de toekomst van het openbaar vervoer. De coronacrisis biedt namelijk mogelijkheden om het systeem te verbeteren. Maar hoe kan het OV weer aantrekkelijk worden gemaakt? En hoe blijven regio… Lees verder ›