Alphatron Security Automotive voor camerabewaking in OV-voertuigen

automotive-assAlphatron heeft de afgelopen jaren een sterk concept ontwikkeld voor camerabewaking in voertuigen waarbij strenge eisen gesteld worden aan kwaliteit en betrouwbaarheid i.v.m. schokken en trillingen. Vandaar het Automotive CCTV-systeem.

In nauwe samenwerking met HIKVISION beschikken we nu over een volledig pakket analoge- en netwerkrecorders specifiek voor mobiele toepassingen. De samenwerking tussen HIKVISION en Alphatron staat garant voor maatwerkoplossingen in bussen, trams, treinen, metro’s, taxi’s en alle andere voertuigen die voorzien moeten worden van camera’s.

Op de beurs BusVision zullen wij zowel de bestaande systemen als de nieuwste innovaties op gebied van mobiele camerasystemen op en in de voertuigen laten zien. 

Deze mobiele CCTV recorders voldoen aan de strenge eisen en kunnen uitgerust worden met zeer betrouwbare SSD-technologie. Ook beschikken de Mobile DVR’s over een ingebouwde GPS module en kunnen ze optioneel voorzien worden van een WiFi module en een 3G (4G) module.

Alphatron heeft de afgelopen 9 jaar veel ervaring opgedaan met mobiele camerasystemen en kan als specialist zijn kennis en ervaring beschikbaar stellen om te komen tot een succesvolle implementatie.

Alphatron heeft ook een managementsysteem ontwikkeld voor het beheer van camerasystemen in voertuigen op afstand. Hierdoor is het mogelijk om alarmmeldingen centraal te genereren en te zorgen voor een snelle opvolging. Ook kan het systeem zorg dragen voor beheer op afstand.

morenews

OV Innovatieprijs: Slim algoritme van Lynxx voorspelt en voorkomt storingen

Iedereen maakt het weleens mee. Onderweg naar het station zien dat je trein op het laatste moment uitvalt door een wisselstoring. In de toekomst zou dit een stuk minder voorkomen, als het aan data-science bedrijf Lynxx ligt. Met slimme zelflerende algoritmes kunnen heel veel storingen voorspeld worden. Dit bespaart niet alleen veel ongemak voor de reiziger, maar… Lees verder ›

OV Innovatieprijs: Flexibel OV boeken in 9292-app met HaltetaxiRRReis

De flexibilisering van het openbaar vervoer neemt de komende jaren toe. Dunne provinciale lijnen zullen minder vaak rijden of helemaal verdwijnen. Precies op die ontwikkeling speelt Qarin in met de innovatie HaltetaxiRRReis, die in opdracht van de provincie Gelderland is ontwikkeld. Met deze vernieuwing is Qarin samen met 9292 genomineerd voor de OV Innovatieprijs die wordt… Lees verder ›

OV Innovatieprijs: Zeeland Voordeel is het eerste abonnement dat meedenkt met de reiziger

Veel OV-abonnementen stammen nog uit de tijd van de strippenkaart. Volledig achterhaald, volgens Paul Engelbert van Transdev. Zeeland Voordeel is een abonnementsvorm die automatisch korting doorberekent op basis van het reisgedrag. Deze innovatie is genomineerd voor de OV Innovatieprijs die wordt uitgereikt op de OV Expo ’22 op 6 oktober in Houten. Bekijk de andere genomineerden en… Lees verder ›