Alphatron Security Automotive voor camerabewaking in OV-voertuigen

automotive-assAlphatron heeft de afgelopen jaren een sterk concept ontwikkeld voor camerabewaking in voertuigen waarbij strenge eisen gesteld worden aan kwaliteit en betrouwbaarheid i.v.m. schokken en trillingen. Vandaar het Automotive CCTV-systeem.

In nauwe samenwerking met HIKVISION beschikken we nu over een volledig pakket analoge- en netwerkrecorders specifiek voor mobiele toepassingen. De samenwerking tussen HIKVISION en Alphatron staat garant voor maatwerkoplossingen in bussen, trams, treinen, metro’s, taxi’s en alle andere voertuigen die voorzien moeten worden van camera’s.

Op de beurs BusVision zullen wij zowel de bestaande systemen als de nieuwste innovaties op gebied van mobiele camerasystemen op en in de voertuigen laten zien. 

Deze mobiele CCTV recorders voldoen aan de strenge eisen en kunnen uitgerust worden met zeer betrouwbare SSD-technologie. Ook beschikken de Mobile DVR’s over een ingebouwde GPS module en kunnen ze optioneel voorzien worden van een WiFi module en een 3G (4G) module.

Alphatron heeft de afgelopen 9 jaar veel ervaring opgedaan met mobiele camerasystemen en kan als specialist zijn kennis en ervaring beschikbaar stellen om te komen tot een succesvolle implementatie.

Alphatron heeft ook een managementsysteem ontwikkeld voor het beheer van camerasystemen in voertuigen op afstand. Hierdoor is het mogelijk om alarmmeldingen centraal te genereren en te zorgen voor een snelle opvolging. Ook kan het systeem zorg dragen voor beheer op afstand.

Meer nieuws

‘OV-sector kijkt te weinig naar vervoersarmoede’

Er blijven allerlei kansen liggen om vervoersarmoede op te lossen omdat er te weinig wordt gedaan met data. Dat bepleit Anne van der Veen van adviesbureau Over Morgen. Zo zorgt het strekken van OV-lijnen wel voor een efficiëntere exploitatie en zijn sommige reizigers blij met de kortere reistijd, maar wordt andere burgers de toegang tot… Lees verder ›

Minder zorgen over onderhoud en service bestuurdersstoel dankzij speciale app

Bestuurdersstoelen binnen het OV moeten periodiek onderhouden worden om de conditie van de stoelen te waarborgen en daarmee stilstand van materieel en zitklachten te voorkomen. Dit is zelfs vastgelegd in de CAO. Om vervoerders nog meer te ontzorgen en nog beter en efficiëntere service te kunnen bieden, heeft EBLO de Fleet Maintenance App ontwikkeld. De… Lees verder ›

‘Coronaproof interieurtextiel is norm van de toekomst’

Iedereen wordt op veel vlakken nog steeds geconfronteerd met de gevolgen van de pandemie. In het openbaar vervoer wil Buvetex met een coronaproof stoffering bijdragen aan een oplossing. De zogeheten Bioguard-stoffen bestrijden 99,9 procent van het ongewenste DNA, virussen en bacteriën. Het interieurtextiel is ideaal voor complete stoffering bij bussen in het openbaar vervoer en… Lees verder ›