Trip Software lanceert de nieuwe module ‘Touroperating’ op BusVision 2016

trip softwareMet de module Touroperating is het ERP softwarepakket voor de touringcar- en touroperatorbranche van Trip Software weer compleet. Nu kunnen ook touroperators en touringcarbedrijven, welke gebruik maken van de module Touroperating, overstappen naar het platform Trip NT. Trip Software lanceerde het platform Trip NT eind 2013. Inmiddels is het grootste deel van haar klanten overgestapt naar deze moderne versie van, het in de touringcarbranche bekende softwarepakket, AGP-Trip. Met de toevoeging van ‘Touroperating’ is het platform nu geschikt voor alle busbedrijven.

Het Brabantse bedrijf Trip Software, gevestigd in Schijndel, ontwikkelt al jaren totaaloplossingen voor de touringcar- en touroperatorbranche. Naast standaard software worden ook veel maatwerkoplossingen ontwikkeld. Het chauffeursportaal, klantenportaal en koppelingen met boordcomputersystemen, ook oplossingen van Trip Software, verminderen de administratieve werkzaamheden op kantoor en dus besparing van tijd en geld.

Korte lijnen binnen de organisatie en een goed en persoonlijk contact met de klant kenmerkt dit bedrijf. Ook is er regelmatig contact met bekende brancheorganisaties, zoals KNV Bus, AltroVia, Panteia en FSO/CPBB.

Het relatiebestand van Trip Software blijft groeien, niet alleen in Nederland, maar ook over de grenzen heen. Groei betekent meer personeel en dus behoefte aan meer kantoorruimte. Trip Software is dan ook in juli verhuisd naar een groter kantoorpand met goede faciliteiten om haar klanten nog beter van dienst te kunnen zijn. Dit nieuwe kantoorpand is ook gevestigd in Schijndel.

Op BusVision 2016 bent u van harte welkom op de stand van Trip Software waar u kennis kunt maken met de branchespecifieke software producten en de nieuwe module Touroperating.

Meer nieuws

‘OV-sector kijkt te weinig naar vervoersarmoede’

Er blijven allerlei kansen liggen om vervoersarmoede op te lossen omdat er te weinig wordt gedaan met data. Dat bepleit Anne van der Veen van adviesbureau Over Morgen. Zo zorgt het strekken van OV-lijnen wel voor een efficiëntere exploitatie en zijn sommige reizigers blij met de kortere reistijd, maar wordt andere burgers de toegang tot… Lees verder ›

Minder zorgen over onderhoud en service bestuurdersstoel dankzij speciale app

Bestuurdersstoelen binnen het OV moeten periodiek onderhouden worden om de conditie van de stoelen te waarborgen en daarmee stilstand van materieel en zitklachten te voorkomen. Dit is zelfs vastgelegd in de CAO. Om vervoerders nog meer te ontzorgen en nog beter en efficiëntere service te kunnen bieden, heeft EBLO de Fleet Maintenance App ontwikkeld. De… Lees verder ›

‘Coronaproof interieurtextiel is norm van de toekomst’

Iedereen wordt op veel vlakken nog steeds geconfronteerd met de gevolgen van de pandemie. In het openbaar vervoer wil Buvetex met een coronaproof stoffering bijdragen aan een oplossing. De zogeheten Bioguard-stoffen bestrijden 99,9 procent van het ongewenste DNA, virussen en bacteriën. Het interieurtextiel is ideaal voor complete stoffering bij bussen in het openbaar vervoer en… Lees verder ›