Expo Houten

Trip Software lanceert de nieuwe module ‘Touroperating’ op BusVision 2016

trip softwareMet de module Touroperating is het ERP softwarepakket voor de touringcar- en touroperatorbranche van Trip Software weer compleet. Nu kunnen ook touroperators en touringcarbedrijven, welke gebruik maken van de module Touroperating, overstappen naar het platform Trip NT. Trip Software lanceerde het platform Trip NT eind 2013. Inmiddels is het grootste deel van haar klanten overgestapt naar deze moderne versie van, het in de touringcarbranche bekende softwarepakket, AGP-Trip. Met de toevoeging van ‘Touroperating’ is het platform nu geschikt voor alle busbedrijven.

Het Brabantse bedrijf Trip Software, gevestigd in Schijndel, ontwikkelt al jaren totaaloplossingen voor de touringcar- en touroperatorbranche. Naast standaard software worden ook veel maatwerkoplossingen ontwikkeld. Het chauffeursportaal, klantenportaal en koppelingen met boordcomputersystemen, ook oplossingen van Trip Software, verminderen de administratieve werkzaamheden op kantoor en dus besparing van tijd en geld.

Korte lijnen binnen de organisatie en een goed en persoonlijk contact met de klant kenmerkt dit bedrijf. Ook is er regelmatig contact met bekende brancheorganisaties, zoals KNV Bus, AltroVia, Panteia en FSO/CPBB.

Het relatiebestand van Trip Software blijft groeien, niet alleen in Nederland, maar ook over de grenzen heen. Groei betekent meer personeel en dus behoefte aan meer kantoorruimte. Trip Software is dan ook in juli verhuisd naar een groter kantoorpand met goede faciliteiten om haar klanten nog beter van dienst te kunnen zijn. Dit nieuwe kantoorpand is ook gevestigd in Schijndel.

Op BusVision 2016 bent u van harte welkom op de stand van Trip Software waar u kennis kunt maken met de branchespecifieke software producten en de nieuwe module Touroperating.

Meer nieuws

Call for Papers: denk mee met het OV Expo Congres ’21

Een verplaatsing beperkt zich allang niet meer van halte naar halte. Deze ontwikkeling van openbaar vervoer naar publieke mobiliteit is niet meer terug te draaien. Toch worden nog veel doelgroepen gemist. Hoe zorg je ervoor dat het OV voor iedereen toegankelijk is en aantrekkelijk wordt? Wie laten het OV nu eigenlijk links liggen en waarom?… Lees verder ›

OV Expo ’21 op 16 september in Expo Houten

OV Expo ’21 vindt plaats op donderdag 16 september in Expo Houten. Het wordt een actieve netwerkdag voor de openbaar vervoer- en touringcarsector met een vakbeurs, interessante workshops en het OV Expo Congres. OV Expo ’21 wordt georganiseerd door vakblad OVPro.nl en is de opvolger van het tweejaarlijkse evenement BusVision. Tijdens de vorige editie in… Lees verder ›

Terugblik: dit was het OV Expo Congres 2020

De coronacrisis betekent niet het einde van het openbaar vervoer, dat inmiddels veel meer omvat dan een voertuig op een vaste lijn. Er was voldoende gespreksstof tijdens het OV Expo Congres 2020. De OV-sector bevindt zich weliswaar in een periode vol uitdagingen, maar die biedt zeker ook perspectief. Een verslag van de hoogtepunten uit de… Lees verder ›