Trip Software lanceert de nieuwe module ‘Touroperating’ op BusVision 2016

trip softwareMet de module Touroperating is het ERP softwarepakket voor de touringcar- en touroperatorbranche van Trip Software weer compleet. Nu kunnen ook touroperators en touringcarbedrijven, welke gebruik maken van de module Touroperating, overstappen naar het platform Trip NT. Trip Software lanceerde het platform Trip NT eind 2013. Inmiddels is het grootste deel van haar klanten overgestapt naar deze moderne versie van, het in de touringcarbranche bekende softwarepakket, AGP-Trip. Met de toevoeging van ‘Touroperating’ is het platform nu geschikt voor alle busbedrijven.

Het Brabantse bedrijf Trip Software, gevestigd in Schijndel, ontwikkelt al jaren totaaloplossingen voor de touringcar- en touroperatorbranche. Naast standaard software worden ook veel maatwerkoplossingen ontwikkeld. Het chauffeursportaal, klantenportaal en koppelingen met boordcomputersystemen, ook oplossingen van Trip Software, verminderen de administratieve werkzaamheden op kantoor en dus besparing van tijd en geld.

Korte lijnen binnen de organisatie en een goed en persoonlijk contact met de klant kenmerkt dit bedrijf. Ook is er regelmatig contact met bekende brancheorganisaties, zoals KNV Bus, AltroVia, Panteia en FSO/CPBB.

Het relatiebestand van Trip Software blijft groeien, niet alleen in Nederland, maar ook over de grenzen heen. Groei betekent meer personeel en dus behoefte aan meer kantoorruimte. Trip Software is dan ook in juli verhuisd naar een groter kantoorpand met goede faciliteiten om haar klanten nog beter van dienst te kunnen zijn. Dit nieuwe kantoorpand is ook gevestigd in Schijndel.

Op BusVision 2016 bent u van harte welkom op de stand van Trip Software waar u kennis kunt maken met de branchespecifieke software producten en de nieuwe module Touroperating.

morenews

OV Innovatieprijs: Slim algoritme van Lynxx voorspelt en voorkomt storingen

Iedereen maakt het weleens mee. Onderweg naar het station zien dat je trein op het laatste moment uitvalt door een wisselstoring. In de toekomst zou dit een stuk minder voorkomen, als het aan data-science bedrijf Lynxx ligt. Met slimme zelflerende algoritmes kunnen heel veel storingen voorspeld worden. Dit bespaart niet alleen veel ongemak voor de reiziger, maar… Lees verder ›

OV Innovatieprijs: Flexibel OV boeken in 9292-app met HaltetaxiRRReis

De flexibilisering van het openbaar vervoer neemt de komende jaren toe. Dunne provinciale lijnen zullen minder vaak rijden of helemaal verdwijnen. Precies op die ontwikkeling speelt Qarin in met de innovatie HaltetaxiRRReis, die in opdracht van de provincie Gelderland is ontwikkeld. Met deze vernieuwing is Qarin samen met 9292 genomineerd voor de OV Innovatieprijs die wordt… Lees verder ›

OV Innovatieprijs: Zeeland Voordeel is het eerste abonnement dat meedenkt met de reiziger

Veel OV-abonnementen stammen nog uit de tijd van de strippenkaart. Volledig achterhaald, volgens Paul Engelbert van Transdev. Zeeland Voordeel is een abonnementsvorm die automatisch korting doorberekent op basis van het reisgedrag. Deze innovatie is genomineerd voor de OV Innovatieprijs die wordt uitgereikt op de OV Expo ’22 op 6 oktober in Houten. Bekijk de andere genomineerden en… Lees verder ›