Expo Houten

Naast een interessante en leerzame dag is BusVision 2018 ook een leuk en gezellig samenzijn waarbij mensen uit de brede OV-sector elkaar kunnen ontmoeten. Daarom is er een algemene netwerkborrel op de beursvloer, gevolgd door een netwerkdiner voor de OV-branche. Hier kunnen de deelnemers in een informele setting alle indrukken bespreken die zij gedurende de beurs en het congres hebben opgedaan.

Registreren

Het netwerkdiner vindt plaats op een praktische locatie: Hotel Van Der Valk in Houten. Het hotel ligt op 5 minuten reisafstand van Expo Houten. Daar vindt van 18.30 tot 22.30 uur het netwerkdiner plaats. Natuurlijk wordt daarbij voor goed eten en drinken gezorgd.

Tekst loopt door onder de foto

De organisatie van BusVision en het BusVision Congres verzorgt samen met de organisatie van Taxi Expo 2018 het netwerkdiner zodat exposanten, beursbezoekers, deelnemers aan congres en workshops en andere deelnemers elkaar in een ontspannen omgeving nog even rustig kunnen spreken. Voor deelname aan het diner vragen wij een bijdrage van 75 euro.

Tekst loopt door onder de foto

Aanmelden kan op twee manieren. Als u zich nog niet heeft aangemeld voor deelname aan BusVision, dan kunt u dat hieronder alsnog doen. U krijgt dan de optie om u direct aan te melden voor het diner. Indien u wel al bent aangemeld voor deelname aan BusVision, dan kunt u uw registratie via de ontvangen e-mail aanpassen. Mocht dat niet lukken, stuur dan een e-mail naar inge.jacobs@ovpro.nl. U ontvangt dan de link waarmee u uw registratie kunt bijwerken.

We hopen van harte dat we u mogen ontvangen op BusVision 2018 en het afsluitende netwerkdiner, op donderdag 11 oktober in Expo Houten.

Registreren