Naast een interessante en leerzame dag is OV Expo ’22 ook een leuk en gezellig samenzijn waarbij mensen uit de brede OV-sector elkaar kunnen ontmoeten. Daarom is er een algemene netwerkborrel op de beursvloer, gevolgd door een netwerkdiner. Hier kunnen de deelnemers in een informele setting alle indrukken bespreken die zij gedurende de beurs hebben opgedaan.

Het netwerkdiner vindt plaats in het Van der Valk Hotel Houten van 18.30 tot 22.00 uur. Natuurlijk wordt daarbij voor goed eten en drinken gezorgd.

Aanmelden

Voor wie is het netwerkdiner?

De organisatie van OV en Taxi Expo verzorgt het netwerkdiner zodat exposanten, beursbezoekers, deelnemers aan congres en workshops en andere deelnemers elkaar in een ontspannen omgeving nog even rustig kunnen spreken. Voor deelname aan het diner vragen wij een bijdrage van 85 euro.

 

Hoe kan ik mezelf aanmelden voor het netwerkdiner?

Aanmelden kan op twee manieren. Als u nog niet bent aangemeld voor deelname aan OV Expo, dan kunt u dat hier alsnog doen. U krijgt dan de optie om u meteen aan te melden voor het diner. Indien u al wel bent aangemeld voor deelname aan OV Expo, stuur dan een mail naar lisanne.noorlander@promedia.nl. U ontvangt dan een link waarmee u uw registratie kunt bijwerken.

We hopen van harte dat we u mogen ontvangen op OV Expo ’22 en het afsluitende netwerkdiner, op donderdag 6 oktober in het Van der Valk Hotel Houten.

Aanmelden